Kies je vakantie in Turkije

Voor Turkije liefhebbers die hun vakantie nog niet hebben geboekt: Nikki geeft persoonlijke vakantie, hotel, resorts, club en restaurant tips op Nikki’s Choice.

Kies bijvoorbeeld voor Utopia World in Alanya met glijbanen en een ruim-aquapark, gelegen op 150 meter van het strand. Of wat dacht je van het Crystal Admiral Resort in Side op slechts 50 meter afstand van het strand? Ook in dit plaatsje liggen de appartementen Nirvana, onderverdeeld in vijf gebouwen. En het Sky Sea hotel in Bodrum beschikt over zowel een privéstrand als over een zwembad, een restaurant en zelfs een patisserie.

Nikki tipt ook over een hotel special in Istanbul: Simone Dinnerstein. De Amerikaanse pianiste heeft na haar optreden in 2005 in de Carnegie Hall met de stukken Goldberg van Bach zeer veel populariteit gewonnen. Inbegrepen zijn: een retourvlucht Amsterdam-Istanbul, 3 nachten op basis van logies ontbijt in een drie sterren hotel, een transfer luchthaven-hotel en v.v.

Website: Nikki’s Choice

Lees ook:Zangeres en pianiste Karsu Dönmez wint TAS Talent Award
Lees ook:Karsu Dönmez in Muziekgebouw aan ’t IJ
Lees ook:Sezen Aksu naar New York na 10 jaar
Lees ook:De drie mooiste stranden van Turkije
Lees ook:Corendon opent gloednieuw Vitality Hotel in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>