P-reizen genomineerd voor Vakantiebeurs Award

Of je nou een dagje weg wil in eigen land, een stedentrip wil maken, of aan het strand wil liggen in Spanje of Turkije. P-reizen gaat met je mee, begeleidt je waar nodig en zorgt voor een droomvakantie.

De ‘P’ van P-reizen komt van verpleegkundig Peter Rietveld. Hij is de initiatiefnemer van de organisatie die iedereen met een beperking individuele begeleiding aanbiedt tijdens haar of zijn ideale vakantie. Niks is te ver, moeilijk of lastig. De begeleiders passen zich gewoon aan de behoefte van de reizigers aan.

De reislustige Peter P-reizen staat volgende week voor het eerst op de Vakantiebeurs in Utrecht en krijgt misschien wel een prijs mee naar huis, P-reizen is namelijk genomineerd voor de Vakantiebeurs Award. Tijd voor een (kort) interview.

Heeft u wel eens iemand begeleidt tijdens een reis of vakantie in Turkije?

“Nog niet. Wel buurlanden Griekenland en Cyprus en die bevielen uitstekend. Turkije ken ik van privé vakanties en vind ik een uitstekend land om te bezoeken, zeker vanwege de mensen. Ik heb nog geen verzoek richting Turkije gehad, maar P-reizen bestaat slecht kort en ik verwacht dat dit wel zal komen.”

Is er een plaats, streek of stad in Turkije waar u zelf graag (nog) een keer naar toe zou willen gaan?

“Helaas ken ik Turkije niet zo goed dat ik nu een plaats zou kunnen noemen, maar ik zou het zoeken waar het minder toeristisch is. En niet per sé iets waar ik al geweest ben.”

Ik las op uw website dat u maar liefst 65 landen heeft bezocht, welke landen zijn uw favoriet?

“Zonder na te denken zijn dat Brazilie, Japan, Australie, Canada en Chili.”

Ook spreek u acht talen, welke zijn dat?

“Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Portugees, Albanees en Japans.”

Staan er dit jaar al reizen op de planning?

“Ik programmeer niet, dat doen de klanten en die boeken niet zo ver van te voren. P-reizen werkt op aanvraag en klanten beginnen pas in het begin van het jaar te plannen. Toch zijn er al wat ideeën binnen gekomen, richting Frankrijk en Zweden.”

Hoeveel begeleiders werken er voor P-reizen?

“Voor P-reizen “werkt” niemand, iedereen is op afroep en werkt als ZZPer. Dat houdt P-reizen uiterst flexibel en de kosten heel laag, omdat als er niet gewerkt wordt er dus ook geen loon uitbetaald wordt. In totaal zijn er ongeveer 30 begeleiders die mee kunnen gaan.”

Voor meer informatie, klik hier voor de website van P-reizen.

Lees ook:Alle onbeveiligde Turkije e-visum websites in kaart gebracht
Lees ook:Turkse vrouwen reizen niet, volgens onderzoek
Lees ook:Turkije populairste vakantieland in 2015
Lees ook:Visum Turkije betrouwbaar en snel aanvragen via Visumland
Lees ook:Meest irritante toeristen in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>