Visum nodig voor Turkije? E-visums.nl helpt je waar nodig

Er zijn op dit moment tientallen Nederlandse websites actief waarop je een visum voor Turkije kunt kopen. Helaas zijn niet alle sites betrouwbaar. E-visums.nl is dat wel en kreeg onlangs een hoog rapportcijfer van zijn bezoekers: een 9.3 maar liefst van de 1407 beoordelingen.

Foutjes tijdens aanvragen visum

Er worden nog wel eens foutjes gemaakt bij het invoeren van gegevens tijdens het aanvragen van een visum. E-visums.nl heeft diverse beveiligingen op hun website gebouwd zodat de kans op een ongeldig visum kleiner wordt. Als je bijvoorbeeld een te kort of een te lang paspoort of ID nummer invoert, dan wordt dat gelijk door het systeem herkend. Ook herkent het systeem het als mensen een onjuist documenttype invoeren, bijvoorbeeld een paspoortnummer bij een ID kaart. Datums die niet bestaan worden er ook uitgevist.

“Heeft iemand bijvoorbeeld als geboortedatum 01-01-2041 ingevoerd dan krijgen wij de melding dat deze aangepast moet worden. Vult iemand alleen de initialen van de voornamen en doopnamen in dan krijgen mensen hier gelijk een bericht over. Bezoekers kunnen dit dan zelf wijzigen via een door ons gegeven link”, aldus een medewerker van E-visums.nl.

Spoed? Visum voor Turkije binnen paar uur in mailbox

“Wij proberen tweemaal per dag de visums te verwerken. Onze bezoekers krijgen het visum na aanvraag op dezelfde dag na 20.00 uur altijd in hun mailbox. Heeft iemand met spoed een visum nodig dan kan dit al vaak binnen een uur worden verstuurd.”
“Mocht er via E-visums.nl toch een visum worden verstuurd waar verkeerde gegevens instaan, dan geven wij een nieuw visum tegen de kostprijs. Wij doen dit volgens mij als enige visumaanbieder. Ook hebben wij een gratis telefoonnummer voor mensen die vragen hebben en is er een live chat.”

(Dit is een advertorial) 

(Foto: Tosca de Jong)

Lees ook:Visum voor Turkije in één keer aanvragen voor hele groep of gezin
Lees ook:Visum voor Turkije is ook via de post aan te vragen
Lees ook:E-visum Turkije voorlopig uitgesteld tot november 2014
Lees ook:Visum voor Turkije aanvragen met een verblijfsvergunning?
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>