Meest gemaakte fouten bij aanvraag visum voor Turkije

Maak je een foutje bij het invullen van je persoonsgegevens bij de aanvraag van een visum voor Turkije, dan is het visum helaas niet meer geldig. Het is dus van groot belang dat je voornaam, achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, paspoortnummer en de geldigheidsduur van het paspoort goed ingevuld worden. Als er toch een fout wordt gemaakt bij de aanvraag, dan moet het visum opnieuw worden aangevraagd en ook opnieuw worden betaald.

O of 0 invullen bij het Turkije visum

Een zeer veel voorkomende fout bij het invoeren van het documentnummer/paspoortnummer is het schrijven van de letter O waar het cijfer 0 wordt bedoeld. Een visumbureau zoals Visumland weet dat op Nederlandse paspoorten en identiteitskaarten de letter O niet wordt gebruikt en zal de O dus ook altijd veranderen in een 0 zodat de aanvraag klopt.

Namen invullen zoals in je paspoort

Ook bij de naam worden veel fouten gemaakt. Zo wordt vaak slechts 1 voornaam opgegeven, terwijl je alle voornamen moet invullen, net zoals op je paspoort. Een andere veel gemaakte fout is het invullen van de achternaam van de partner. Alleen de meisjesnaam is van belang.

Visumland controleert altijd op de meest voorkomende fouten en neemt contact met de aanvrager op als er iets onduidelijk is. Zo weet je zeker dat de aanvraag van het visum goed geregeld is.

Lees ook:Visum voor Turkije in één keer aanvragen voor hele groep of gezin
Lees ook:Nieuwe regels paspoort voor vakantie naar Turkije?
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:Goedkoop e-visum Turkije is 180 dagen geldig
Lees ook:Visum voor Turkije op vliegveld kopen is niet altijd handig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meest gemaakte fouten bij aanvraag visum voor Turkije

  1. Tineke

    Ik ben getrouwd en ik heb perongeluk de achternaam van mijn man opgegeven voor het aanvragen van een visum en niet mijn meisjes achternaam ik heb het visum al betaald en ontvangen is mijn visum nu ongeldig en moet ik een nieuwe aanvragen?

    Gr Tineke Holt-Herman

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>