Goedkoop e-visum Turkije is 180 dagen geldig

Als je via Visumland.nl een visum koopt voor Turkije dan is dit visum 180 dagen geldig wanneer  deze wordt aangevraagd met een Nederlands of Belgisch paspoort. Bewaar het visum dus goed, want je kunt er lang plezier van hebben.

Regelmatig op vakantie naar Turkije

Veel mensen weten niet dat een visum voor Turkije meerdere keren kan worden gebruikt. Zo zijn er vakantiegangers die zowel in de zomer als in het najaar naar Turkije op vakantie gaan. Of mensen die zowel in het voorjaar als in de zomer naar Turkije op vakantie gaan. Als zij slim zijn, en hun visum bewaren, kun en zijn dit visum dus meerdere keren gebruiken.

Visum voor Belgen en Nederlanders

Overigens is het visum voor Turkije voor andere nationaliteiten dan de Nederlandse of Belgische niet altijd 180 dagen geldig. Hoe lang een visum geldig is afhankelijk van het land dat het paspoort heeft uitgegeven. Zo zijn er ook visa die slechts 30 dagen geldig zijn.

Voor Nederlanders en Belgen geldt bovendien dat zij zo vaak als zij willen Turkije in en uit kunnen reizen. Veel andere nationaliteiten hebben dit voordeel niet. Zij kunnen met een visum slechts eenmaal Turkije in reizen en moeten dus voor elk bezoek een nieuw visum aanvragen.

Een visum voor Turkije verloopt dus pas na 180 dagen. Wel geldt er nog een andere regel. Namelijk dat binnen deze 180 dagen, je slechts 90 dagen in totaal in Turkije mag verblijven. Let er goed op dat je niet over dit aantal heen gaat.

Ga je binnenkort naar Turkije? Koop je visum dan bij Visumland.nl. Daar is een visum goedkoper dan in Turkije zelf en je krijgt goede service.

(advertorial)

(Foto: Tosca de Jong)

Heb je een vraag over het e-visum of verkoop je zelf ook visums via internet? Stuur dan een bericht naar: [email protected]

Lees ook:Turkije past geldigheidsduur paspoort en ID kaart aan
Lees ook:Naar Turkije? Paspoort moet 60 dagen geldig zijn na afloop visum
Lees ook:Nieuwe regels paspoort voor vakantie naar Turkije?
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:Waarom hebben Duitsers geen visum nodig voor Turkije?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>