Funda Müjde alweer zes weken onderwerg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actrice Funda Müjde is alweer zes weken bezig met haar bijzondere fietstocht van Amsterdam naar Istanbul. Op 28 mei vertrok Funda vol goede moed op haar BerkelBike. De goede moed is er nog steeds, hoewel het niet altijd even makkelijk gaat. Funda heeft inmiddels afscheid genomen van Oostenrijk, waar ze meedeed aan de HandbikeBattle 2014  in Kaunertal. Een zeer pittige route met minstens tien haarspeldbochten.

De HandbikeBattle was een behoorlijke beproeving voor Funda. Ze had tijdens de rit veel lichamelijke klachten, maar wist toch de finish te halen, mede dankzij de support van alle verzorgers, vrijwilligers en buddy’s die dag meehielpen. ”Zonder deze helden, geen handbikehelden”, aldus Funda.

Funda Müjde op weg naar Kroatië

Op dit moment is Funda in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Vandaag liet ze zich verwennen bij de kapper. Daar was Funda behoorlijk aan toe. De eerstvolgende grote plaats die Funda gaat aandoen is Zagreb in Kroatië.

Turkije blog wenst haar veel succes!

Lees ook:Funda Müjde op de ‘fiets’ van Amsterdam naar Istanbul
Lees ook:‘Fietsende’ actrice Funda Müjde onderweg naar München
Lees ook:Turkije blijft populair
Lees ook:Zwerfhonden in Turkije kunnen alle hulp hard gebruiken
Lees ook:Turkse kat reanimeert vriendinnetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>