Naar Turkije voor minder dan 400 EUR? Ontdek het zelf!

Wereldradar.nl is een nieuwe vakantiezoekmachine. Het handige van Wereldradar is dat je enkel je vakantiebudget hoeft in te voeren, en vervolgens direct op de kaart ziet waar je heen kunt voor dat geld. Dus als je wilt weten waar je in Turkije op vakantie kunt dan voer je je budget in, filter je op Frankrijk en zie je direct op de kaart waar je heen kunt voor dat geld. Je kunt hier zien waar je voor bijvoorbeeld 400 euro heen kunt in Turkije: http://wereldradar.nl/?budget=400&land=Turkey

Wereldradar biedt in zijn vakantiezoekmachine al bijna 50.000 reizen naar 4.000 verschillende bestemmingen aan. De reizen komen van de 25 grootste reisorganisaties uit Nederland, zoals Neckermann, D-reizen en Jiba. Wat prettig is aan Wereldradar is dat je direct op de kaart ziet waar je heen wilt, waardoor je niet meer door die vervelende lijstjes hoeft te scrollen. De site is nog in ontwikkeling, maar wij zijn al enthousiast over deze nieuwe manier van zoeken. Probeer ook je eigen budget eens!

Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:All-inclusive vakantie Turkije populair bij cultuurbarbaar
Lees ook:Turkse vrouwen reizen niet, volgens onderzoek
Lees ook:P-reizen genomineerd voor Vakantiebeurs Award
Lees ook:Gezinsvakantie Turkije: wat je zeker mag verwachten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naar Turkije voor minder dan 400 EUR? Ontdek het zelf!

  1. Recreatiewoning.nl

    Prima toevoeging. Maar toch is het goed te weten voor de consument dat prijs niet altijd een doorslaggevende factor moet zijn. De vakantiebeleving mag hier niet ten kost van gaan.
    Recreatiewoning.nl heeft een onder andere een aanbod van vakantiehuizen in Turkije op de website staan. De huizen worden aangeboden door particuliere eigenaren en verhuurorganisaties. Dit zijn over het algemeen geen adverteerders die met prijzen stunten maar zich voornamelijk richten op kwaliteit van de accommodatie. Dit is natuurlijk niet een onbelangrijk gegeven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>