Stevie Wonder in september naar Istanbul

Een paar dagen na het optreden van de Red Hot Chilli Peppers treedt ook de Amerikaanse Stevie Wonder op in SantralIstanbul.De 62-jarige zanger komt op 14 september voor het eerst naar het Turkse Istanbul om daar een optreden te geven. 

De blinde zanger is onder andere bekend van de liedjes: I Just Called to Say I Love You, Isn’t She Lovely? en You Are the Sunshine of My Life. Stevie Wonder heeft al meer dan honderd miljoen platen verkocht en won vijfentwintig Grammy Awards. De kaartjes voor het concert in Istanbul zijn onder andere te koop via www.biletix.com. Het goedkoopste kaartje kost 112 lira (dat komt neer op zo’n 50 euro).

Lees ook:Concert ‘Peppers’ in Istanbul
Lees ook:David Guetta geeft concert in Istanbul
Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Rihanna komt naar Turkije
Lees ook:Nederlands Turkse dj Ummet Ozcan vanavond op Electropol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>