Adriana Lima verliefd op Acun Ilıcalı, de Turkse ‘John de Mol’

Hot news in Turkije: fotomodel Adriana Lima (33) zou een affaire hebben met Acun Ilıcalı (45), de Turkse ‘John de Mol’. Kranten en social media staan vol met verhalen en berichten en de geruchten worden steeds groter. The lovebirds ontkennen (tot nu toe) echter alles.

Wie is Acun Ilıcalı?

Acun Ilıcalı is een bekende Turkse producer en heeft zijn eigen mediabedrijf (Acun Medya). Hij produceert televisie programma’s als The Voice, Fear Factor , Utopia, Turkey’s Got Talent en Deal or No Deal. De succesvolle Turk is ook eigenaar van de Turkse zender TV8. Acun stopte vroegtijdig met zijn studie in Istanbul, werkte eerst als verslaggever voor de Turkse televisie en is nu uitgegroeid tot mediatycoon.

Acun Ilıcalı trouwde elf jaar geleden met zijn huidige vrouw Zeynep. Maar dat was niet zijn eerste huwelijk. Hij heeft in totaal vier kinderen bij verschillende vrouwen.

Ook de Braziliaanse Adriana Lima is getrouwd. En wel met de Servische basketballer Marko Jarić. Ze heeft twee dochters met hem, maar gaf eerder dit jaar aan dat ze van hem wil gaan scheiden. Adriana Lima is een topmodel en bekend van de Victoria’s Secret shows.

Adriana op de Turkse televisie

Adriana en Acun worden behoorlijk in de gaten gehouden door de Turkse roddelpers. Op internet zijn veel foto’s te vinden van de twee samen. Adriana komt vaak naar Turkije om Acun op te zoeken is ook regelmatig in Turkse tv shows te zien. Het was al bekend dat ze ‘vrienden’ zijn, maar of er meer aan het opbloeien is tussen de twee willen ze nog niet toegeven.

Eerder gaf Acun Adriana een ring in een Turks tv programma. Het leek verdacht veel op een huwelijksaanzoek.

Lees ook:Utopia binnenkort ook in Turkije
Lees ook:Gaat Yolanthe alleen naar de Turkse bakker?
Lees ook:Doutzen Kroes op cover Turkse Vogue
Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor rechter
Lees ook:Reddingswerkers vinden 28 lichamen in kolenmijn Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>