Blurren drank en sigaretten op Turkse televisie werkt averechts

Rokende en drinkende mensen op de Turkse televisie. De Turkse overheid vindt het maar niks en besloot een tijd terug om alle sigaretten en drank te blurren in films en series. Op deze manier zou het bij de kijker niet moeten opvallen dat er gerookt of gedronken wordt. Maar dat doet het juist wel.

Turkse Titanic

Laatst kwam Titanic op de Turkse televisie, naast het feit dat de film volledig in het Turks synchroniseerd was en het erg lachwekkend is om Leonardo in het Turks te horen praten, zat er over de sigaren, sigaretten, wijn en bier die in de film voorbij kwamen steeds een wazige vlek.

De plank wordt met dit blurren volledig mis geslagen, want juist door het blurren valt het je als kijker juist op dat mensen drinken of roken. Als je constant een wazige vlek op je beeld ziet verschijnen, besef je weer dat er een glas bier of wijn in het spel is. Anders zou je daar echt niet zo mee bezig zijn. Heel irritant en volslagen onnodig dus.

En zo kan het ook:

Wat vind jij van het wegvagen van drank en sigaretten op de Turkse televisie?

Lees ook:Alcohol schreeuwend duur in Turkije
Lees ook:Geen reclame meer voor alcohol op social media
Lees ook:Winactie: kaartjes voor de film RHINO SEASON
Lees ook:Barana Quintet brengt je in een roes
Lees ook:Maker film Atatürk vervolgd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>