Gaat Yolanthe alleen naar de Turkse bakker?

Veel mensen zijn ontzettend nieuwsgierig naar het leven dat Wesley Sneijder en Yolanthe in Turkije leiden. Ze worden gespot in luxe clubs en restaurants in Istanbul, maar komen ze ook wel eens bij de groenteboer? Toen Yolanthe net in Turkije kwam wonen, gaf ze aan dat zij niet in haar eentje de straat op kwam. Zou ze dit wel doen, dan zou ze gelijk besprongen worden door mensen die haar zouden herkennen. Misschien krijgen we binnenkort wel een kijkje in het ‘echte’ leven van Wes en Yo. Ze krijgen namelijk een eigen reallifesoap of SBS6.

De 28-jarige Yolanthe heeft laten weten dat zij het belangrijk vindt dat de kijkers een realistisch beeld van haar leven krijgen. “Ik zit echt niet altijd leuk met m’n make-upje op, ik ben ook wel eens gehaast! Alles mag gefilmd worden. Ik ben een open boek en heb geen geheimen meer. Dit ben ik.”

Wanneer de soap op televisie verschijnt is nog niet bekend. Of de Turkse televisie het ook gaat uitzenden, is ook nog de vraag.

 

Lees ook:Yolanthe straalt op Turkse televisie, Johan Derksen kotst er van
Lees ook:Yolanthe speelt grote rol in Turkse komediefilm
Lees ook:Blurren drank en sigaretten op Turkse televisie werkt averechts
Lees ook:Yolanthe’s nieuwe leven in Turkije
Lees ook:Voetbalvrouw Yolanthe maakt reclame op Turkse televisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>