Lucas Waagmeester wordt nieuwe NOS-correspondent Turkije

De NOS heeft een nieuwe correspondent gevonden voor Turkije. De 35-jarige Lucas Waagmeester krijgt de eer de post over te nemen van journalist Bram Vermeulen, die eind vorig jaar liet weten te stoppen als correspondent in Turkije. Bram Vermeulen keerde terug naar Zuid-Afrika.

De 35-jarige Waagmeester is nu correspondent India, Afghanistan, Pakistan en Bangladesh. Komende zomer verruilt hij zijn standplaats New Delhi voor Istanbul. “Toen ik in India begon moest ik echt iets opbouwen en daar pluk ik nu pas twee jaar de vruchten van. Toch maak ik de overstap omdat ik deze kans niet wil laten schieten”, zegt Waagmeester.

Waagmeester werkt sinds 2004 voor de NOS. In 2009 werd hij correspondent in Zuid-Afrika, daarna vertrok hij naar Azië.

Het is nog niet bekend wie de nieuwe correspondent in India wordt.

Bron NOS

Lees ook:De beste correspondent zit in Turkije
Lees ook:Correspondent Bram Vermeulen verlaat Turkije
Lees ook:‘Je wordt maar een keer smoorverliefd op een standplaats’
Lees ook:Bram Vermeulen reist door het andere Turkije
Lees ook:Kijktip: ‘Langs de grenzen van Turkije’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>