Kim Kardashian blijkt ver familielid in Turkije te hebben

De 32-jarige realityster Kim Kardashian schijnt een achterneef in Turkije te hebben. Het gaat om de 29-jarige Muammer Çopur uit het dorpje Karakale in het oosten van Turkije. De jongen kwam er bij toeval achter dat hij familie van Kim is. Hij is erg trots en wil haar graag ontmoeten.

De Turkse jongen heeft een eigen winkel en woont samen met zijn moeder en vijf broers en zussen in het dorpje vlakbij het Van meer. Een aantal Kardashian familieleden verliet in 1903 Karakale. Muammer kwam achter de familieband toen hij op een computer (de enige in het dorp) documenten aan het doorspitten was.

Armeense roots

Het Turkse dorp Karakale ligt niet ver van de grens van buurland Armenië. Kimberly Noel Kardashian, zoals Kim voluit heet, is van Armeense en Schots afkomst, maar werd geboren in Los Angeles.

 

 

Lees ook:Kim Kardashian: ‘Tijd dat Turkije Armeense genocide erkent’
Lees ook:Man en zoons schieten zes mensen dood in Turkije
Lees ook:Turks dorp Şirince hét toevluchtsoord op 21 december
Lees ook:Rechtszaak tegen 13-jarige na beledigen Erdoğan opgeheven
Lees ook:Gezi Park brandt kaarsjes voor vijf doden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>