Nederlandse televisiemaker in Turkije

Fotograaf Wilco van Herpen is wereldberoemd in Turkije. Hij woont en werkt er al 11 jaar, en heeft sinds 5 jaar een goedbekeken televisieprogramma op de commerciële satellietzender Iz TV.

Voor zijn programma “Wilco’s Caravan” reist hij door Turkije en laat hij het land vanuit een andere kant zien. Sinds kort is hij ook werkzaam voor de Turkse staatszender TRT Avaz, die speciaal is opgericht voor de Turkstalige wereld, een enorm gebied van de Balkan tot ver in China. Wilco spreekt inmiddels vloeiend Turks en dit stelt hem in staat zich ook verstaanbaar te maken in andere Turkstalige landen, hoewel soms een tolk nodig is. Wilco is voor het programma al onder andere in Macedonië en Kirgizië geweest. (N.I.T.)

Lees ook:Als blonde God in Turkije
Lees ook:Popzangeres Ajda gaat nog jaren mee
Lees ook:Duitsers willen geen Turkstalige scholen
Lees ook:Beraad met Iran vindt plaats in Turkije
Lees ook:Turkije-Duitsland-Nederland traditionele Balkan-route volgens drugsdeskundige

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>