Als blonde God in Turkije

Hoe Europees is Turkije?

Met zijn typisch Nederlandse uiterlijk valt hij behoorlijk op in Turkije. Sinds een jaar trekt Wilco van Herpen met zijn camper door het land en maakt wekelijks een programma voor de Turkse TV. De fotograaf laat zien hoe bijzonder Turkije is en ergert zich dan ook aan het beeld dat in Nederland heerst. Bekijk de documentaire over Wilco van Herpen op EenVandaag. Erg leuk!

Lees ook:Nederlandse televisiemaker in Turkije
Lees ook:Turkije staat stil bij Holocaust
Lees ook:Kijktip: ‘Ik zie een verre reis’
Lees ook:Docu over Istanbul United is bijna een feit
Lees ook:Taiwan maakt grappig animatiefilmpje over Erdogan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>