Open City: Designing Coexistence in Istanbul

Open City: Designing Coexistence International Architecture Biennale Rotterdam (IABR) is in Istanbul.

Op vrijdag 12 maart opent de tentoonstelling “Open City: Designing Coexistence” in DEPO Istanbul. DEPO is een cultuur- en debatcentrum, en een tentoonstellingsruimte die dient als platform voor kunstenaars, kunstenaarscollectieven en (culturele) organisaties in Turkije, de zuidelijke Kaukasus, het Midden Oosten en de Balkan.

Deze tentoonstelling, samengesteld door Phillipp Misselwitz and Can Altay – subcuratoren van de Refuge tentoonstelling op de 4e IABR, laat onderzoeken en voorstellen zien over het thema Open City van verschillende kunstenaars, activisten, onderzoekers, architecten en stedenbouwkundigen.

Open City: Designing Coexistence – International Architecture Biennale Rotterdam (IABR) is te bezoeken in DEPO Istanbul van 12 maart tot 9 mei 2010. Kijk voor meer informatie op www.depoistanbul.net en www.iabr.nl.

Lees ook:Turkse mode in de Bijenkorf
Lees ook:Donoractie ten tijde van ramadan
Lees ook:Turkish Airlines vliegt nu ook vanaf Rotterdam The Hague Airport
Lees ook:Melkweg Galerie: Debat over vrijheden in Istanbul
Lees ook:Nostalgie met straatorgels in Istanbul’s Koç Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>