Glamour in Turkije

Op zondag 4 oktober 2009, werd de verkiezing van Miss Benelux gehouden in Turkije. Jelena Petrova werd gekozen tot 1st runner up Miss Benelux en Miss Benelux Photogenic 2010.

Dit jaar deden dames uit Nederland, België en Luxemburg mee aan de verkiezing Miss Benelux. De bekende designers duo Cora & Greg zijn weer in de prijzen gevallen met een prachtige creatie. Dit keer was het de eer aan Jelena Petrova om een prachtige gouden zijden creatie te dragen tijdens de Miss Benelux verkiezing gehouden in Turkije.

Tijdens de finale wist Jelena met een Creatie van het toonaangevende Modehuis Laurisa een indrukwekkende presentatie te houden. Jelena wist de jury en de gasten ervan te overtuigen dat ze in de “winning mood” was en behaalde daarmee genoeg punten om deze ultieme titel te behalen.

De twee ontwerpers van Modehuis Laurisa mogen zich met hun creaties eenzaam plaatsen aan de top als het om vrouwelijke winnende creaties gaat. In een gesprek met Jelena vertelde ze: “Ik ben zo trots om een Laurisa te mogen dragen ik voel me hierin gekleed zo vrouwelijk en zelf verzekerd”.

Bron: Verstuurpersbericht.nl

Lees ook:Wie wordt Miss Turkey Holland?
Lees ook:Bloemige grap over crash Turkish Airlines
Lees ook:Elke Bossuyt wint Miss verkiezing in Turkije
Lees ook:Turkse naar Miss Nederland verkiezing
Lees ook:Rel om dragen van hoofddoek op Turkse universiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>