Turkse rapper Sansar Salvo rapt mee in ‘Lève les mains en haut’

Vier rappers die rappen in het Frans, Spaans, Albanees en Turks in één nummer? De Nederlandse dj Fernando Halman van FunX heeft als producer Dulzura een unieke nieuwe single uitgebracht waarin deze vier talen elkaar kruisen.

De single ‘Lève les mains en haut’ (Put Ya Hands up) noemt Fernando zijn ideale FunX talenmix die ontbrak in de scène. Rapper ReaZun rapt in het Frans, La Baby in het Spaans, Jon Tarifa in het Albanees en de Turkse rapper Sansar Salvo in het Turks.

Turkse rapper Sansar Salvo

De Turkse rap wordt verzorgd door de 25-jarige rapper Sansar Salvo uit Istanbul.

“Wij kwamen in contact met hem door het NandoLeaks item in mijn FunX ochtendshow. Ik draaide Sansar Salvo’s single ‘Dum Taka Dum’ bij FunX en twitterde dat. Dat vond Sansar Salvo zo bijzonder dat we in gesprek raakten. Maanden later stuurde ik hem de beat van dit nummer en vertelde hem het idee erachter. Binnen no-time stuurde hij een zieke verse terug,” vertelde Fernando over de ‘ontmoeting’ met de Turkse rapper.

‘Lève les mains en haut’

Lees ook:Hadise brengt nieuwe single uit in Turkije
Lees ook:Hadise met Kahraman op nummer één bij TurkStars.nl
Lees ook:Bruidegom schiet drie familieleden dood
Lees ook:Nieuwe clip Sertab Erener: Açık Adres
Lees ook:DJ Ummet Ozcan op nr 31 in de DJ Mag top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>