Nederlands Turkse dj Ummet Ozcan vanavond op Electropol

De Nederlands Turkse dj Ummet Ozcan draait vanavond op het festival ‘Electropol’ in Istanbul. Ummet is internationaal flink aan het doorbreken. Zo staat hij regelmatig hoog in de Beatport charts en speelt hij op internationale festivals, zoals Tomorrowland, Eden en A state of Trance. DJ’s Armin van Buuren, David Guetta, Avicii en Sander van Doorn zijn zijn grootste fans. Ummet’s platen vallen onder het Nederlandse label Spinnin’ Records. Dit platenlabel is gevestigd in Hilversum en is het grootste platenlabel ter wereld op het gebied van dancemuziek.

In 2012 werkte Ummet samen met Paul van Dyk, ze maakte samen de plaat ‘Dea Yor’ , dit nummer staat op Paul van Dyk’s cd ‘Evolution’. Ummet werd in 1982 geboren in Nederland. Zijn beide ouders komen uit Turkije. Op zijn veertiende begon hij al platen te draaien.

Zin om vanavond los te gaan? Er zijn nog kaartjes (va: 60 lira) te koop. Electropol begint vanavond om 21.00 uur in de Maslak Arena in Istanbul. www.electropol.org

Ummet Ozcan – Reboot

 

 

Lees ook:DJ Ummet Ozcan op nr 31 in de DJ Mag top 100
Lees ook:Derby klassieker: Galatasaray vanavond tegen Fenerbahçe
Lees ook:Interview met Turks Nederlandse dj Ummet Ozcan
Lees ook:Videoclip Inna opgenomen in Istanbul
Lees ook:Turks (pop)feest in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>