Jennifer Lopez bedreigd om bezoek Turks-Cyprus

Dat niet iedereen op haar zit te wachten ondervond Jennifer Lopez aan den wulpse lijve. Haar geplande bezoek aan Noord-Cyprus, het Turkse deel van het eiland, viel bij de Grieks-Cyprioten helemaal verkeerd.

De actrice en zangeres zal op 20 juli de opening van het Cratos Premium Hotel in de Turkse Republiek Noord-Cyprus bijwonen. De Griekse krant Simerini meldde afgelopen week dat Lopez haar bezoek aan Noord-Cyprus had geannuleerd wegens lobbyende Grieken in Amerika. Volgens Murat Bozoğlu, voorzitter van het directieteam van het hotel, is dit niet waar: Lopez heeft al getekend voor haar deelname aan het evenement.

“Het is waar dat Grieken druk uitoefenen op Lopez om Noord-Cyprus niet te bezoeken”, vertelde Bozoğlu. “Natuurlijk was ze hierdoor geraakt. Ze ontving zelfs bedreigingen van Grieken en heeft daarom ook haar twijfels. Maar er is een contract getekend door de actrice”. De voorzitter vertelde ook dat het Cratos Premium Hotel de grootste toeristische investering is op het eiland. Volgens hem zal de Premium Gala nacht live worden uitgezonden in 193 landen door Fashion TV en is dit betekenisvolle evenement niet alleen belangrijk voor de promotie van Noord-Cyprus, maar voor het hele eiland.

Het ‘Cyprus Action Network of America’ (CANA) drong er bij de gemeenschap op aan te bellen, faxen en mailen naar de William Morris Agency in New York, die Lopez vertegenwoordigt, “het Turkse deel van Cyprus niet te bezoeken”. De diaspora organisatie benadrukte ook het feit dat Lopez’s komst op Noord-Cyprus is gepland op 20 juli, de 36ste verjaardag van de Turkse ingreep op Cyprus om de etnisch Turkse bevolking te beschermen. Deze volgde op een door Grieken ingegeven militaire staatsgreep, die moest zorgen voor eenwording van het eiland met Griekenland.

Bron: Today’s Zaman

Lees ook:J-Lo zegt politiek gevoelig optreden toch af
Lees ook:Turkije laat Cyprus nooit gaan
Lees ook:Rel om vluchten Corendon
Lees ook:Grieks-orthodoxe kerk Cyprus klaagt Turkije aan
Lees ook:Turkije overweegt te annexeren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jennifer Lopez bedreigd om bezoek Turks-Cyprus

 1. Slade

  Turkije bezet dat gebied niet! De Turken van Cyprus regeren al jaren als een land: Het Turkse Republiek Noord Cyprus. Dus geen Turkije! Hoe kan men dan nog zeggen dat Turkije dat gebied bezet? En kom op zeg. In die tijden van oorlog zijn er net zoveel doden aan de Griekse als Turkse kant gevallen. De Turks-Cyprioten hebben het recht zelf te regeren. Als men je aanvalt, vecht je terug. In 1974 hebben de Turks-Cyprioten dit gedaan en hebben zich van het Griekse deel los gemaakt.

  PS: De Turks-Cyprioten zijn altijd voor hereniging geweest, mits zij hun taal, cultuur en eigendommen mogen behouden. De Grieken wezen dit echter af, bijvoorbeeld met het vredespla van Annan.

    /   Reply  / 
 2. j.lopet

  mvr.lopez, heeft hun allemaal aangeklaagd en eist een fortuin, toe maar….zij durft ook niks whahah

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>