Soundtrack film Çok Filim Hareketler Bunlar

De film Çok Filim Hareketler Bunlar draait alweer een aantal weken in de Nederlandse bioscopen. Een soundtrack kon dus niet lang uitblijven.

Voor de officiële soundtrack heeft Oğuzhan Koç zijn magische pen opgepakt en daarmee de tekst en muziek geschreven voor ‘Elalem Ne Der’. Het zingen heeft hij overgelaten aan collega (en tevens zijn vriendin) Zeynep Koçak. De rest van de BKM Mutfak groep kon natuurlijk niet achterblijven. Zij hebben dan ook een belangrijke taak te vervullen in de videoclip van Elalem Ne Der. Ze lopen mee, zingen af en toe een zin en dansen gezellig mee op het vrolijke nummer. (TurkStars.nl)

Lees ook:Turkse band Babutsa zorgt voor 10 miljoen downloads
Lees ook:Hadise met Kahraman op nummer één bij TurkStars.nl
Lees ook:Demet’s überkleurrijke clip
Lees ook:Het is ze gelukt!
Lees ook:Mustafa Sandal brengt rustig nummer uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>