Tiësto, The Prodigy, Snoop Dogg en meer naar Istanbul

Er staan grote namen op de agenda van het muziekfestival Istanbul Calling. Het festival betekent deze zomer maar liefst 120 dagen lang muziek en optredens van beroemde nationale en internationale artiesten.

Istanbul Calling is vorige week begonnen en duurt tot 15 augustus. Naast onze eigen Tijs Verwest, oftwel DJ Tiësto, komen ook Iron Maiden, The XX, Placebo, 30 seconds to Mars, Ke$ha en Nas langs om een optreden te verzorgen.

Vodafone is de grote sponsor van Istanbul Calling, ook de Turkse Garanti Bank is sponsor. De optredens vinden plaats in onder andere het Inönü Stadion (het voetbalstadion van Beşiktaş), Parkorman en het Macka Park.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via: www.biletix.com

Lees ook:Iron Maiden & fans nemen afscheid van Beşiktaş stadion
Lees ook:Stevie Wonder in september naar Istanbul
Lees ook:Concert ‘Peppers’ in Istanbul
Lees ook:De rijksten van Turkije
Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>