Moslima komt moeilijk aan man

In Sp!ts was vandaag te lezen dat moslima’s steeds moeilijker aan een geschikte man komen. De veelal hoogopgeleide en moderne vrouwen eisen een ‘moderne’ echtgenoot.

De geëmancipeerde moslima’s klagen dat de mannen steeds vaker bij hun ontwikkeling achterblijven. Daarnaast raakt het uithuwelijken steeds meer uit de mode. De vrouwen moeten dus zelf op zoek en dat blijkt niet zo gemakkelijk. Niet alleen bevinden zich er tegenwoordig aardig wat singles onder de moslima’s, maar ook gescheiden vrouwen die na hun huwelijk teleurgesteld raken in hun partner. Zij kiezen dan voor hun eigen geluk.

Een man vinden is niet zozeer het probleem, maar wel om er een te vinden die bij hun belevingswereld past. Vaak ook doen mannen zich anders voor, doen allerlei beloftes voor het huwelijk waar eenmaal getrouwd weinig van terecht komt. Daarom besluit een groeiende groep vrouwen om maar single te blijven.

Wel zijn er vrouwen die na hun dertigste hun eisenpakket toch maar naar beneden bijstellen, omdat ze graag een gezin willen. Om die reden doen ook veel vrouwen zich voor als lief en bescheiden, door de weerzin van mannen tegen goedgebekte, opgeleide vrouwen met een eisenpakket, totdat ze getrouwd zijn. Waarna de problemen beginnen….

Bron: Sp!ts

Lees ook:Islamitische jongeren wonen steeds vaker ‘ongehuwd’ samen
Lees ook:Turkse vrouwen kansloos, zelfs als maagd
Lees ook:Turkije besteedt aandacht aan sekse gerelateerd geweld
Lees ook:Almeerse moslima doet aangifte tegen PVV
Lees ook:Turkse man heeft niet genoeg aan één vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>