Kunstenares bedrijft liefde tijdens optreden Istanbul

De Turkse kunstenares Şükran Moral, die bekend staat om haar uitzonderlijke en provocerende werk, bedreef de liefde met een vrouwelijke partner tijdens haar laatste optreden “Amemus”, afgelopen week in de Casa Dell Arte Gallery in Istanbul.

Gasten, die geen idee hadden wat ze zouden gaan zien, reageerden geschrokt toen een jonge vrouw, met slechts een string en beha aan, in het bed op het podium stapte en begon te vrijen met de kunstenares Moral, die overigens dezelfde outfit droeg.
“Neem me niet kwalijk, maar ze hadden echte seks in aanwezigheid van het publiek. Ik bedoel, het was geen fictie of zo,” zei een van de toeschouwers. De meesten van het publiek verlieten de zaal de eerste tien minuten. “Het was echt beschamend. Iedereen was in shock,” zei een andere gast. Na twintig minuten, toen toeschouwers de plek al hadden verlaten, had Moral nog steeds seks met haar partner.

Wat betreft het evenement: Moral zei geen enkele verkeerde bedoeling te hebben met haar optreden. “Normaal gesproken is het de bedoeling om een nieuwe uiting te geven aan de taal van optredende kunst en natuurlijk om taboes te doorbreken. Mijn doel was om de toeschouwers van het optreden te ergeren. Ik wil geen optreden maken dat mensen niet ergert en hen opwinden en verwarren.”
Ze zei: “Ik heb altijd een probleem gehad met taboes in al mijn optredens. Seksualiteit is een van mijn gebieden die door de overheid is verboden. De liefde bedrijven in dit optreden is een kunstzinnig evenement. Het is geen seksshow, maar bespreekt een moreel probleem.”

Wegens de reacties en om veiligheidsredenen, heeft Moral haar tentoonstelling met dezelfde naam geannuleerd. Deze had de bedoeling om foto’s van het optreden te tonen en stond gepland voor 9 december.

Bron: Hürriyet Daily News

Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Het is ze gelukt!
Lees ook:Famile Arslan is succesvol mét hoofddoek
Lees ook:Yolanthe straalt op Turkse televisie, Johan Derksen kotst er van
Lees ook:Huis staat midden op snelweg Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>