Jonge Turkse vrouw overleden na benzine aanval

De jonge vrouw die in brand was gestoken omdat ze de avances van een man afwees, overleed gisteren in de noordelijke provincie Çorum, meldt de Turkse krant Hürriyet.

Osman Karakuş (19) werd veroordeeld kort nadat hij vorige week de 16-jarige Nilgün Erkmen aanviel. Op 3 mei benaderde de verdachte het meisje onderweg naar school en gooide benzine over haar heen. Daarna stak hij haar in brand. Erkmen werd daarna opgenomen in een ziekenhuis in de provincie Samsun bij de Zwarte Zeekust. De begrafenis zal plaatsvinden in Çorum.

Lees ook:Jongens Turkije verkrachten en vermoorden peuter
Lees ook:Turkije rouwt om de op brute wijze vermoorde Özgecan Aslan (20)
Lees ook:Het maagdenvlies als ultieme test onzin
Lees ook:Brand in Manavgat
Lees ook:“Als ze niet doodgaat, vermoord ik haar”

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Jonge Turkse vrouw overleden na benzine aanval

 1. Hans

  hmmmm…ik hoor geen gemiauw van sommige notoire racists hier zo van ‘we motten die koerden maar deporteren’..? Waarom niet? Omdat de heer in kwestie, om z’n ‘eer’ te redden een Turk is?…
  Voila, snotapen. TESEV heeft al vaak genoeg bewijzen neergelegd dat dit soort honor killings meer voorkomen onder Turken dan onder Koerden….

    /   Reply  / 
 2. Ishak

  Hans, dit bericht heeft niets te maken met of ze een turk is of een koerd. wat zou je zelf van zeggen als het een nederlander was.

    /   Reply  / 
 3. fatimazohra

  Hans en Ishak heel triest dat jullie gaan ruzieen of het nou een Koerd of een Turk is die deze misdaad begaan heeft.
  Moord is moord.
  Of wordt een moord door jullie gabagataliseerd op grond van culturele afkomst?Het is afschuwelijk wat deze 19 jarige jongen gedaan heeft.
  En heren het komt overal voor.
  Dus mijn verzoek bij deze, maak ruzie over iets wat nuttig is.groetjes

    /   Reply  / 
 4. 1453

  Man bijt vriendin stuk uit neus

  GELEEN (Nederland) – De politie heeft woensdag in Geleen een 21-jarige Hollandse man uit Kerkrade gearresteerd die eerder die dag een stuk uit de neus van zijn vriendin zou hebben gebeten. De 21-jarige vrouw moest met het afgebeten stuk, dat nog aan een dun stukje vlees vastzat, naar het ziekenhuis, waar ze werd geopereerd.

  Dat maakte de politie donderdag bekend. De Hollandse man had de vrouw volgens de politie ook gegijzeld in haar woning aan de Breitnerstraat in Geleen. Na de neusbeet ging de Hollandse man weg en sprong op straat bij een toevallig passerende 63-jarige vrouw in de auto. Hij dwong haar te rijden, maar een paar straten verderop trapte de vrouw abrupt op de rem en sprong ze de auto uit om hulp te halen. De Kerkradenaar ging er te voet vandoor maar kon door agenten worden opgepakt.

    /   Reply  / 
 5. 1453

  donderdag 9 december 2010 12:25
  WAGENINGEN – Het Openbaar Ministerie in Arnhem heeft tegen een 46-jarige Hollandse inwoner van Wageningen twee jaar cel geëist, waarvan acht maanden voorwaardelijk. De Hollandse man wordt verdacht van poging tot doodslag op en mishandeling van zijn toenmalige vriendin en haar twee dochters.

  ,,Een zeer, zeer zware zaak waarbij huiselijk geweld aan de orde is”, typeerde de officier van justitie het gedrag van de Wageninger. De 46-jarige zou in de periode 2005 tot 2010 voortdurend de ex en de twee jonge meisjes fors hebben mishandeld door hen tijdens ruzies harde klappen te verkopen

    /   Reply  / 
 6. 1453

  BLOKKER – Een 29-jarige Hollandse man heeft vrijdag in de Noord-Hollandse plaats Blokker zijn vriendin opzettelijk aangereden met zijn auto. De 24-jarige vrouw is met hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De Hollandse man is aangehouden. Het motief van de aanslag is niet bekend.

  De aanrijding vond rond 13.00 uur plaats op een parkeerplaats van een restaurant aan de Westerblokker. Een klas middelbare scholieren was getuige van het incident. Voor de kinderen is slachtofferhulp geregeld. (Novum)

    /   Reply  / 
 7. 1453

  Drie jaar cel voor verkrachting dochter vriendin
  (Novum) – Een Hollandse man die de minderjarige dochter van zijn vriendin heeft verkracht moet daarvoor drie jaar de gevangenis in. De rechtbank in Arnhem veroordeelde hem (Hollandse man) daarnaast voor het bezit, de productie en verspreiding van een aanzienlijke hoeveelheid kinderporno.

  De straf is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie. De Hollandse man werd vrijgesproken van verkrachting van de oudere zus van het meisje.

  De schadeclaim van de jongste dochter is voor de helft toegewezen, die van de oudere zus afgewezen.

    /   Reply  / 
 8. fatimazohra

  Ik wil je hartelijk bedanken voor het plaatsen van deze artikelen, jammer dat er niemand gereageerd heeft. het is do wel zo dat als een turk een misdaad begaat iederreen gelijk zijn verhaal klaar heeft om turkije of de tukse gemeenschap te veroordelen, maar als er soort gelijke berrichten zoals nu geplaats worden reageerd niemand. hopelijk zullen wij hieruit leren, dat misdaad niet gebonden is aan cultuur,religie of etnisiteit van iemand.bedank 1453 voor het plaatsen van deze artikelen

    /   Reply  / 
 9. 1453

  Fatima Zohra, geen dank zuster. Ik vind het ook niet leuk om dit soort nieuws voor te schotelen. maar jij weet wat hiervan het doel is. Onderstaande is ook vers en net zo ziek.

  Hagenaar slaat met kapmes in op vriendin
  Uitgegeven: 15 december 2010 13:29
  Laatst gewijzigd: 15 december 2010 13:29
  AMSTERDAM – Een Hagenaar heeft dinsdagavond meerdere keren met een kapmes op het achterhoofd van zijn 53-jarige vriendin geslagen.

  © NU.nl/Roland Heitink
  Haar dochter probeerde in te grijpen, maar de 54-jarige man duwde haar een paar keer hardhandig weg, meldt de politie.
  Het paar had rond 18.30 uur tijdens het koken ruzie gekregen in een woning aan de Steenwijklaan. Toen de ruzie uit de hand liep en de dochter er niet in slaagde de man tegen te houden, rende ze de straat op om hulp te halen.

  Agenten hebben de man aangehouden voor poging tot moord. De vrouw is naar een ziekenhuis gebracht, maar kon na behandeling weer naar huis.
  Scherpe of vlakke kant
  Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of de man met de vlakke of de scherpe kant van het mes heeft geslagen. De zaak wordt onderzocht.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>