Iron Maiden & fans nemen afscheid van Beşiktaş stadion

Het stadion van voetbalclub Beşiktaş in Istanbul heeft een lange en bijzondere muziekgeschiedenis achter de rug. Al sinds begin jaren ’90 traden grote artisten en bands als Michael Jackson, Guns n’ Roses en Madonna er op. Het Inönü stadion is nu toe aan een metamorfose. Een deel van het oude stadion wordt afgebroken en krijgt een nieuwe look. Iron Maiden gaf vrijdagavond het laatste concert in het oude vertrouwde stadion.

De Engelse metalband Iron Maiden trad vrijdagavond op in het Beşiktaş stadion. Voor veel fans en muziekliefhebbers was het vooral een emotioneel concert. Al jaren treden er bekende bands en artiesten op in het stadion, meer dan 20 jaar goede muziek en mooie herinneringen  Iron Maiden had de eer om het allerlaatste concert te geven. Veel fans hadden zich express in het zwart gekleed.

Iron Maiden begon (toepasselijk) met het liedje ‘Fear of the Dark’. Leadzanger Bruce Dickinson hield een spanddoek omhoog met daarop de tekst: ‘Maiden Turkey’.

Een paar weken geleden traden o.a Justin Bieber en Rihanna op in het Inönü stadion.

Bruce Dickinson in Istanbul

Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)
Lees ook:Tiësto, The Prodigy, Snoop Dogg en meer naar Istanbul
Lees ook:Justin Bieber eindelijk naar Turkije
Lees ook:Popzangeres Ajda gaat nog jaren mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>