‘Ga geen relatie aan met een Duitse (vrouwelijke) soldaat’

‘Snuit nooit je neus in het bijzijn van anderen’ en ‘ga geen relaties aan met Duitse vrouwelijke soldaten’. Turkse legercommandanten hebben zowel de Turkse soldaten als Duitse soldaten tips geven hoe met elkaar om te gaan aan de Turks- Syrische grens.

Turkse mannen en Duitse vrouwen

De Patriot-raketten uit Duitsland, die nu in Kaharamanmaraş staan, kwamen samen met 300 Duitse soldaten, waaronder 20 vrouwelijke soldaten. Omdat Turkse vrouwen niet deelnemen in het leger, is het voor de Turkse mannen een beetje onwennig om te werken met de vrouwelijke Duitse soldaten. Om de Turken een beetje te adviseren in hoe om te gaan met de Duitse vrouwen hebben een aantal legerleiders de mannen tips gegeven.

‘Laat de Duitse vrouwen blijken dat ze welkom zijn, maar ga geen innige relatie met ze aan. Maak geen grappen en let goed op wat je zegt en doet’.

Ook de Duitse soldaten hebben adviezen gekregen van de legerleiding hoe zij zich tegenover de Turkse soldaten het beste kunnen gedragen.

‘Ga nooit met je benen over elkaar zitten tegenover de leiding. Snuit je neus niet te hart en zeker niet in het bijzijn van anderen. Loop niet dronken door de straten. Drink sowieso geen alcohol in het gebied. En praat nooit met burgers, ook niet als je zelf in je ‘normale’ kleding loopt’.

De Patriot-raketten uit Nederland, de V.S en Duitsland staan sinds eind januari opgesteld aan de grens met Syrië. Turkije vroeg de NAVO in november met spoed om de Patriots om te voorkomen dat de burgeroorlog in Syrië zich zou uitbreiden naar Turkije.

Lees ook:Turken demonstreren tegen VS: ‘Yankee go home’
Lees ook:Duitsland zegt ja tegen Patriots
Lees ook:Minister Hennis (defensie) op bezoek in Turkije
Lees ook:Ook Nederlandse Patriots naar Turkije
Lees ook:Turkse soldaat maakt Nederlander in

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Ga geen relatie aan met een Duitse (vrouwelijke) soldaat’

  1. Seyit Seme

    hmmm, ik ken hele mooie, lieve Duitse vrouwen … het zijn niet allemaal kenau’s: “Helga, you may kiss me now … ” :) ))

      /   Reply  / 
  2. Tosca de Jong Auteur

    :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>