‘Patatje met’ op vluchten van Corendon

Een patatje bestellen in het vliegtuig? Het kan sinds deze week bij Corendon. De vliegtuigmaatschappij is de eerste die patat aan boord verkoopt. En de patat komt nog uit de oven ook. Klinkt goed.

Een bakje patat met mayonaise of ketchup kost 3.50 euro. Wel wat prijzig, maar alles wat je in het vliegtuig kunt bestellen aan eten en drinken is duur. Dat mensen een dikke 3 euro voor een lekker bakje patat over hebben snap ik best. Volgens een woordvoerder van Corendon is de patat nu al een groot succes.

Corendon

Wist je dat Corendon door een Nederlandse Turk is opgericht? Zijn naam is Atilay Uslu en hij groeide op in Haarlem. De Turk verkoopte eerste broodjes shoarma in Haarlem, later in 1994 opende hij een reisbureau. In 2000 werd het reisbureautje een touroperator en vijf jaar later kreeg Corendon zijn eigen vier vliegtuigen. Corendon is de grootste aanbieder van vluchten naar Turkije.

Lees ook:Na patatje mayo nu ook kroketten aan boord bij Corendon
Lees ook:Touroperator Corendon bestaat 15 jaar en heeft een nieuw logo
Lees ook:Vakantiemiljonair Atilay Uslu met niets begonnen
Lees ook:Corendon stationeert ook vliegtuig op Brussels Airport
Lees ook:Atilay Uslu (Corendon) is de meest invloedrijkste Turkse Nederlander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>