Rotterdam krijgt tweede Turkse Simit Sarayı broodjeszaak

Rotterdam krijgt er een tweede vestiging van de Turkse broodjeszaak Simit Sarayı bij. Hiermee staat de teller van het aantal Simit Sarayı zaken in Nederland op vier. Waarschijnlijk komen er binnenkort nog meer bij.

De nieuwe vestiging in Rotterdam zal begin januari geopend worden op de Meent nr. 15a. Rotterdam heeft al een Simit Sarayı. De twee andere zaken in Nederland zijn te vinden in Tilburg en Den Haag.

Turkse Simit Sarayı gaat uitbreiden in Nederland

De broodjes van de Turkse bakker komen diepgevroren uit Turkije en worden in de winkel afgebakken. Of je nu een ontbijtje, lunch, of iets bij de koffie wilt, er is van alles in de zaak te krijgen. In Turkije zijn er maar liefst 300 vestigingen van de bekende broodjeszaak, maar ook in Duitsland, Cyprus en Saudi-Arabië is het Turkse keten actief. Simit Sarayı denk na over uitbreiding binnen Nederland. Wie weet wordt er binnenkort ook een zaak geopend in Utrecht of Amsterdam.

Lees ook:Turkse broodjeszaak Simit Sarayı steeds populairder in Nederland
Lees ook:Turkse Simit Sarayı in Deventer
Lees ook:Brood is er altijd in Turkije
Lees ook:Beroep in zaak visumplicht Turken
Lees ook:Kenan Doğulu komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>