Doe mee: kunstveiling voor Turkse zwerfhonden en katten

Het aantal katten en honden die in Turkije op straat zwerven is helaas erg groot. Miljoenen dieren hebben geen baasje en worden aan hun lot overgelaten of erger nog: mishandeld of opgesloten. De Stichting ActieZwerfhonden helpt deze honden en katten. Ook dit jaar organiseert de stichting een kunstveiling via internet. De opbrengst hiervan gaat uiteraard naar de dieren.

De 55 werken van de veiling zijn gratis ter beschikking gesteld door de makers en de eigenaars.

Sterilisatie is de oplossing

ActieZwerfhonden gaat de opbrengst gebruiken voor sterilisatiecampagnes onder zwerfhonden en katten. Sterilisatie is namelijk de enige oplossing om het zwerfdierenprobleem tegen te gaan. Dit is niet alleen de mening van de stichting, ook de World Health Organisation deelt deze mening. Als de honden en katten gesteriliseerd worden, kunnen ze zich tenminste niet meer voortplanten. Nu komen er alleen maar meer nieuwe puppies en kittens bij in de Turkse straten.

Help de stichting en doe een bod op de mooie kunstwerken. Er kan tot 31 oktober geboden worden. Degene die het hoogste bod heeft uitgebracht op een item, wordt de gelukkige eigenaar.

Kijk op http://www.actiezwerfhonden.nl/kunstveiling-2

 

Lees ook:Help de zwerfkatten en honden op eiland Cunda
Lees ook:Hulp voor honderden zwerfhonden in het Turkse Ayvalık
Lees ook:Zwerfhonden in Turkije kunnen alle hulp hard gebruiken
Lees ook:Turkse zangeres Ajda Pekkan doet niet mee aan Offerfeest
Lees ook:Dorstige honden en katten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doe mee: kunstveiling voor Turkse zwerfhonden en katten

  1. maria

    Ik ben deze zomer even van Turkije naar Samos overgestoken. Daar hebben ze het zelfde probleem. Wat mij opviel was dat er bij de winkels en restaurants collectebussen en een rekje met eenvoudige folders stonden met een toelichting. En ja, hoe makkelijk is het dan om je losse munten er in te gooien. Ideetje voor Turkije?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>