Nieuwe regels paspoort voor vakantie naar Turkije?

Er komen nieuwe regels aan omtrent het paspoort voor iedereen die op vakantie gaat naar Turkije. Op dit moment moet een paspoort 180 dagen geldig zijn na de dag dat het Turkse visum in gaat. Dat is net zo lang als de geldigheid van het visum, dat namelijk ook 180 dagen geldig is.

Er zijn nieuwe regels onderweg…alhoewel deze nog niet officieel aangekondigd of bevestigd zijn. Er wordt op internet gezegd dat vanaf januari 2015 je paspoort 60 dagen geldig moet zijn na de vervaldatum van het e-visum. 

Check altijd je paspoort

Het komt nogal vaak voor dat mensen niet kijken hoe lang hun paspoort nog geldig is, terwijl ze een visum via internet aan het kopen zijn. Let er dus goed op of je paspoort aan de geldigheidseisen voldoet. Mocht deze nieuwe regel officieel bevestigd worden, dan laat ik dit natuurlijk weten op deze blog.

Ga je binnenkort naar Turkije? Dan heb je een dus een visum nodig. Het visum is gemakkelijk en snel te bestellen via Visumland.

(Foto: Tosca de Jong)

Lees ook:Naar Turkije? Paspoort moet 60 dagen geldig zijn na afloop visum
Lees ook:Turkije past geldigheidsduur paspoort en ID kaart aan
Lees ook:Goedkoop e-visum Turkije is 180 dagen geldig
Lees ook:Vanaf april 2014 alleen nog met e-visum naar Turkije
Lees ook:Visum voor Turkije op vliegveld kopen is niet altijd handig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>