Turkse vrouw krijgt levenslang na uithongeren baby

Een 34-jarige Turkse vrouw uit Kocaeli (vlakbij Istanbul) heeft een levenslange gevangenisstraf gekregen nadat zij haar twee maanden oude baby liet uithongeren door hem alleen thuis achter te laten. En terecht, want wat een bizar verhaal is dit.

De vrouw werkte als lerares op een basisschool en vertrok vorig jaar oktober tijdens het Offerfeest voor negen dagen naar familie in Hatay. Ze liet de baby alleen achter..

Toen ze terug kwam van vakantie zag ze dat de baby niet meer leefde . De vrouw werd gelijk gearresteerd door de politie nadat bleek dat de baby al minstens drie dagen terug was overleden. Het baby’tje heeft dus nog zes dagen geleefd zonder eten en drinken.

De advocaat vroeg de rechter om de zaak verder te laten onderzoeken. Er zou volgens hem een persoon in het spel kunnen zijn geweest die eigenlijk op de baby had moeten passen, maar dit niet gedaan heeft. De rechter weigerde dit en gaf de vrouw levenslang.

Over de vader van de baby is weinig bekend. De vrouw scheidde van hem na een huwelijk van twee jaar.

 

Lees ook:Tweeling Turkije blijkt van verschillende vaders
Lees ook:Familie Dink heeft er genoeg van
Lees ook:Baby West-Turkije vermoord om eer
Lees ook:Belg (48) vast in Antalya vanwege ‘stelen’ steen
Lees ook:Verhoor Saban B. in Turkije mislukt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>